OPLEIDING TOT GECERTIFICEERD ASBESTVERWIJDERAAR

Is werken met asbest gevaarlijk? Deskundigheid en zorgvuldigheid zijn een must bij het werken met asbest. Dat asbest gevaarlijk is voor de volksgezondheid en dat vrijkomende vezels kanker veroorzaken, weet iedereen. Een veel gehoorde redenering is: “zolang je het maar laat liggen en er niet in gaat boren of zagen, is er niks aan de hand.” Helaas blijkt dit niet waar. Recent onderzoek van de GGD toont aan dat asbest na 30 jaar verweert. Met name asbest dat bloot is gesteld aan de buitenlucht. Daardoor is asbest in alle vormen of situaties gevaarlijk voor de gezondheid. Om die reden is vanaf 2024 asbest op daken verboden. De verplichting voor het asbest laten verwijderen door een asbestsaneerder ligt bij de pandeigenaren. Doen pandeigenaren dit niet, dan lopen zij risico op boetes en is het pand mogelijk niet meer te verzekeren.

Flexible+ zet zich samen met asbestsanering bedrijven in om Nederland asbestvrij te krijgen. Dit doen we door personeel de opleiding asbestverwijderaar / asbestsaneerder te geven.


In dit filmpje vertelt Henry van de Vrugt over zijn werk als asbestsaneerder. Henry heeft het opleidingstraject succesvol doorlopen van DAV1 naar DAV2. Daarnaast zie je beelden van het opleidingscentrum SGS Search en beelden van een saneringsklus uitgevoerd door Scheffer Asbestsaneringen.

Zin in een opleiding en een nieuwe baan?

Binnen 2 maanden succes.

Niets gevonden

VACATURE ALERT

ONTVANG REALTIME DE NIEUWSTE VACATURES.

CONTACT

KLIPPERWEG 14
8102 HR RAALTE
NEDERLAND

+ 31 (0) 88 3103 199
INFO@FLEXIBLEPLUS.NL
WWW.FLEXIBLEPLUS.NL