Sector overige sectoren

OVERIGE SECTOREN

Opleiding en baan binnen 2 maanden

Horeca
Flexible+ heeft diverse vacatures in de bediening, achter de bar of in de keuken. Of het nu gaat om vakantie/seizoensgebonden werk of een carrière in de horeca. Flexible+ heeft diverse mogelijkheden bij uiteenlopende opdrachtgevers. Bel ons of schrijf je snel in!

Transport en Logistiek
Werk jij graag in de transport sector? Bij Flexible+ ben je aan het juiste adres. Wij hebben diverse transportvacatures. Van vrachtwagen- tot buschauffeur, van heftruckchauffeur tot koerier. Ook zijn er diverse mogelijkheden in de logistiek. Wat dacht je van magazijnmedewerker of orderpicker?

Geen juist rijbewijs en/of certificaten? Informeer dan naar de mogelijkheden om deze te behalen via Flexible+. Neem snel contact met ons op.

Bouw
Werk jij graag mee aan de realisatie en/of renovatie van woningen, winkels en kantoorpanden? Of ben je liever actief op het gebied van slopen? Bij Flexible+ zijn er diverse mogelijkheden in de bouwsector. Wij hebben aantrekkelijke vacatures voor ervaren vakkrachten en junior medewerkers. Neem contact op met ons en bespreek jouw mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Wij bellen je terug!

plaats je cv