Sector telecom en infra

TELECOM EN INFRA

Opleiding en baan binnen 2 maanden

TELECOM
Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van internet, televisie en telefonie. Via providers (o.a. KPN en Ziggo) bekijken wij Youtube filmpjes, volgen we onze favoriete televisieseries en WhatsAppen we met elkaar. Hierbij is goed bereik en een optimale ontvangst van Wifi en internet van belang. Vele monteurs werken dagelijks om pakketten te installeren en eventuele storingen te verhelpen. Ook zijn deze monteurs volop aan de slag voor optimale verbindingen door middel van coaxkabels en/of glasvezelkabels.

Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat onze monteurs ‘bepakt en bezakt’ aan de slag gaan. Dit doen wij bij particulieren thuis, bij kantoren maar ook in centrales van providers.

Flexible+ heeft telecomspecialisten in dienst als het gaat om aanleg, beheer en onderhoud.

SLIMME METER WISSELING
Een slimme meter is een digitale energiemeter waarmee de netbeheerder de meterstanden van gas en stroom op afstand kan aflezen. Ook hebben huishoudens op de slimme meter inzicht in het verbruik van hun eigen gas en stroom. Dit werkt besparend voor zowel milieu als portemonnee.

Sinds 2015 krijgen alle huishoudens een slimme meter aangeboden. Deze vervanging gaat stap voor stap. Het doel van de overheid is om voor 2020 alle analoge meters te vervangen door een slimme meter.

Flexible+ is samen met haar opdrachtgevers hard aan het werk om de huidige analoge meters te vervangen door nieuwe slimme meters. Wij zijn actief in diverse provincies.

Heb je nog vragen? Wij bellen je terug!

plaats je cv