WIJ ZIJN FLEXIBLE PLUS

WERKEN IN EEN GEZELLIG TEAM

Werken bij Flexible+ betekent werken in een gezellig team. Wij kenmerken ons door een open bedrijfscultuur met korte lijnen. Jij als medewerker staat voor ons centraal! Daarnaast blinken wij uit in het bij elkaar brengen van jou en onze opdrachtgevers. Op zoek naar de ideale job? Wij helpen je graag. Nadat je bent ingeschreven, nemen wij contact met je op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze missie is daarom:

Om vol enthousiasme, passie en met een veelzijdig dienstaanbod onze klanten en medewerkers op een open en eerlijke manier te bedienen. Zo hopen wij met alle partijen een langdurige relatie aan te kunnen gaan.

Rick Spijkerboer

TEAM FLEXIBLE PLUS

LYNN VAN DER SLUIS

FINANCIEEL MANAGER EN FLEXSPECIALISATIE

THOMAS JANSEN

BINNENDIENST MEDEWERKER EN FLEXSPECIALISATIE

ONZE KERNWAARDEN

Iconen-kernwaarden-Flexible-plus_Persoonlijk.png

PERSOONLIJK

Onze drijfveer is het persoonlijk contact met onze medewerkers en klanten. Daardoor heeft iedereen de ruimte om zichzelf te kunnen zijn bij Flexible+.

Iconen-kernwaarden-Flexible-plus_Collegiaal.png

COLLEGIAAL

Open- en eerlijkheid is belangrijk om als team succes te behalen. Wij versterken en helpen elkaar waar dat nodig is. Dit maakt ons team sterk en veelzijdig. Wij geloven dat wij daardoor succes behalen.

Iconen-kernwaarden-Flexible-plus_Flexibel.png

FLEXIBEL

De plus van Flexible+ staat voor ons veelzijdig dienstaanbod. Flexibel staat hierin voor het feit dat wij snel kunnen schakelen en dat wij ons aanpassen aan de behoeften van onze medewerkers en klanten.

Iconen-kernwaarden-Flexible-plus_Bevlogen.png

BEVLOGEN

Wij hebben passie voor ons werk. Deze passie dragen wij elke dag uit naar onze medewerkers en klanten. Dit maakt dat wij het maximale uit een werkdag kunnen halen.

Iconen-kernwaarden-Flexible-plus_Enthousiast.png

ENTHOUSIAST

‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’. Met veel enthousiasme zorgen wij ervoor dat er elke dag hard gewerkt wordt, maar dat er ook ruimte is voor gezelligheid. Dit zorgt voor een goede sfeer binnen het team.

Slimme-meter-monteur-500.png

ERKENNINGEN / CERTIFICATEN

Flexible+ is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit door de Stichting van Normering & Arbeid afgegeven betrouwbaarheidskeurmerk houdt in dat Flexible+ haar personeels – en salarisadministratie op orde heeft, op tijd haar loonheffingen en/of omzetbelasting afdraagt aan de Belastingdienst en dat haar medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Flexible+ is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de brancheorganisatie voor uitzendondernemingen. Een NBBU-onderneming kent zijn regionale markt, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en werkt volgens de laatste wettelijke richtlijnen.

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft als doel om studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan te geven. Flexible+ is aangesloten bij SBB om studenten op te leiden en te begeleiden richting een baan voor de toekomst.

Heb je nog vragen? Wij bellen je terug!

ONZE RELATIES

plaats je cv