ONZE DIENSTEN

UITZENDEN

Partime en fulltime personeel

Uitzenden is onze kracht. Dus bent u op zoek naar uitzendkrachten voor tijdelijk werk, kortdurende projecten, vervanging bij ziekte of een piek in de werkzaamheden? Dan bent u bij Flexible+ aan het juiste adres. Bij Flexible+ staat zowel werkgever als werknemer centraal. Onze werkwijze is servicegericht en onze lijntjes zijn kort. Onze kandidatenlijst is uitgebreid. Hierdoor kunnen wij u snel in contact brengen met de gewenste flexkracht en loopt u geen achterstand op in het werk.

Wij kunnen de medewerker ook voorzien van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor de uit te voeren werkzaamheden. Denk hierbij aan gereedschap, materiaal en eventueel een auto.

Flexible+ is gespecialiseerd in diverse branches en vakgebieden. Ons uitzendpersoneel is gemotiveerd, betrouwbaar, deskundig en ervaren. Ook beschikt ons uitzendpersoneel over de benodigde kwalificaties. Zijn er aanvullende kwalificaties en/of certificaten nodig voor de werkzaamheden? Geen probleem! Dit kan Flexible+ verzorgen.

DETACHEREN

Personeel voor langdurige projecten

Detacheren betekent dat u personeel voor langere tijd kunt inlenen. Dat biedt vele voordelen. Uiteraard zijn de voorwaarden flexibel. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. De risico’s bij ziekte dragen wij. Mocht de detachering goed bevallen dan zijn er ook mogelijkheden om de medewerker in vaste dienst te nemen.

Bij detachering van personeel kunnen wij de medewerker, indien gewenst, voorzien van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Denk hierbij aan gereedschap, materiaal en eventueel een auto.

Flexible+ is gespecialiseerd in diverse branches en vakgebieden. Onze flexkrachten zijn gemotiveerd, betrouwbaar, deskundig en ervaren. Ook beschikken onze flexkrachten over de benodigde kwalificaties. Zijn er aanvullende kwalificaties en/of certificaten nodig voor de werkzaamheden? Geen probleem! Dit kan Flexible+ verzorgen.

OPLEIDINGEN

Scholing voor banen in verschillende sectoren

Ontwikkeling, opleiding en scholing vinden wij belangrijk. Wij dragen hier graag actief een steentje aan bij. Daarom zijn er bij Flexible+ diverse mogelijkheden om de benodigde diploma’s en/of certificaten te behalen voor jouw droombaan.

Wij hebben jarenlange ervaring met scholingstrajecten in diverse sectoren. Dit kunnen kortdurende trajecten zijn van een paar dagen tot een studieprogramma van meerdere jaren. Naast het studeren voor het behalen van je certificaat en/of diploma kun je gewoon aan het werk. Jij wil je nog verder verdiepen? Ook dit is mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers.

De afgelopen jaren hebben medewerkers onder andere de volgende certificaten via ons behaald:

Basis
VCA-Basis en VCA-VOL (klik hier)
Heftruckcertificaat
Veilig werken op hoogte en langs de weg
BHV
Asbestherkenning

Bouw
DAV1 (deskundig asbestverwijderaar 1)
DAV2 (deskundig asbestverwijderaar 2)
DTA (Deskundig toezichthouder asbest)
DIA (Deskundig inventariseerder asbest)

Transport
Code 95
BE rijbewijs
E achter C rijbewijs
C rijbewijs

Kantoor
Management trainingen
Sales en communicatie trainingen
Computervaardigheden
Taaltrainingen
Social media

Techniek
VOP VIAG G-meters (Voldoende onderricht persoon)
VOP BEI E-meters (Voldoende onderricht persoon)
VP VIAG (vakbekwaam persoon)
VP BEI (vakbekwaam persoon)
AVP (allround vakbekwaam persoon)
WV (werkverantwoordelijke)
VEWA (veiligheidsvoorschrift warmte)
Electrotechniek
Installatietechniek

Telecom
TTG (toegang Technische Gebouwen)
HVD/KVD (Hoofdverdelers Kabelverdelers)
SECT 1B, 1C
HFC
NEN 3140

PAYROLLEN

Verzorging van loonadministratie

Flexible+ is dé administratief intermediair tussen bedrijf en personeel gespecialiseerd in payrolling. Flexible+ is een NEN-gecertificeerde payroll-organisatie met vestigingen in Raalte en Elburg.

De medewerkers van Flexible+ hebben jarenlange ervaring binnen de flexbranche en met payrolling. Door onze ruimschootse branchekennis kan Flexible+ u service op maat bieden. Naast de specialisatie in payrolling, biedt Flexible+ ook andere diensten aan op het gebied van ondersteuning bij de inhuur van flexibele arbeid en salarisadministratie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Loonadministratie; wij verzorgen dit voor u
Flexible+ is uw betrouwbare partner! Wij groeien met u mee en vullen uw wensen in op maat (binnen het raamwerk van onze cao). Wij garanderen optimale service door onze deskundige helpdesk en een eigen contactpersoon. Hierdoor is Flexible+ uitgegroeid tot een van de meest flexibele en klantgerichte payroll-aanbieders in Nederland. Ondersteuning met een grote plus!

U kunt van Flexible+ verwachten dat wij de melding bij verzekeraar en Belastingdienst regelen, de afdracht van sociale premies en loonbelasting verzorgen en uiteraard tijdige uitbetaling van het salaris aan de medewerkers.

Uw voordelen

 • Geen administratieve lasten;
 • Volledig online dienstverlening;
 • Scherpe tarieven;
 • U betaalt alleen de gewerkte uren;
 • U betaalt géén loon bij ziekte (dus ook niet de tweedaagse wachtperiode);
 • Uw personeelskosten direct inzichtelijk;
 • Gegarandeerde snelle loonbetaling aan uw personeel;
 • Personeel verzekerd voor o.a. de ziektewet, WW en WIA;
 • De zekerheid van een bureau met jarenlange ervaring;

Payroll is bij uitstek geschikt voor nieuwe medewerkers, seizoens- en tijdelijke krachten. De proeftijd voor reguliere arbeidsovereenkomsten van korter dan twee jaar, is namelijk beperkt tot maximaal één maand.

Kortom; geen verborgen kosten!

WERVING

Wij vinden de juiste kandidaat

Het werven en selecteren van personeel is een lastige en tijdrovende klus. Ook het vinden van de juiste kandidaat vergt veel energie en inzet. Flexible + helpt u bij de zoektocht naar de geschikte kandidaat. Op basis van enkele trefwoorden weten wij voldoende om de zoektocht te starten en kandidaten te selecteren. Denken wij een geschikte kandidaat te hebben gevonden? Dan gaan wij in gesprek met hem/haar. Dat scheelt u tijd en energie. U betaalt pas zodra de juiste kandidaat is geselecteerd en bij u in dienst treed.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Wij gaan graag met u in gesprek.

SERVICE XL

Passend gereedschap bij het werk nodig? Een auto onmisbaar? Service XL is begin 2018 ontstaan en houdt zich voornamelijk bezig met verhuur van gereedschappen en bedrijfswagens. Er kan snel geschakeld worden om de klant zo goed mogelijk te bedienen en te ontzorgen.

We hebben de volgende gereedschapsets beschikbaar:

 • Slimme meter (VOPM en VP)
 • Inhome (telecomset voor binnenhuisinstallaties van providers)
 • FttH (glasvezelset voor het monteren en lassen van glasvezelkabels)

Meer weten? Bel 088-3103199 of stuur een email info@servicexl.nl

Heeft u nog vragen? Wij bellen u terug!

ONZE ONZE RELATIES

plaats je cv