Voor MKB professionals

Uitzenden

Parttime en fulltime

Uitzenden is onze kracht

Bij FlexiblePlus staan zowel werkgever als werknemer centraal. We werken servicegericht en doen er alles aan om voor jouw bedrijf de beste mensen te vinden. Het is en blijft tenslotte mensenwerk.

Je bent snel in contact met een passende uitzendkracht, dankzij onze uitgebreide kandidatenlijst. Dus zoek je een uitzendkracht voor tijdelijk werk, korte projecten, vervanging bij ziekte of extra inzet tijdens piekperiodes? Parttime of fulltime personeel? Wij hebben de juiste uitzendkracht voor je. 

Neem contact op
flexibleplus team
flexibleplus team
Gekwalificeerde uitzendkrachten voor elke branche

FlexiblePlus heeft gekwalificeerde uitzendkrachten in verschillende branches. Van kantoorpersoneel tot personeel in transport en logistiek en van personeel in telecom en infra tot bouw en asbest. 

Onze uitzendkrachten zijn gemotiveerd, betrouwbaar, deskundig en ervaren. En als het nodig is voor hun werk, hebben ze ook de benodigde kwalificaties. Daar zorgen wij voor.

Zijn er aanvullende kwalificaties of certificaten nodig om het werk goed uit te voeren? Heeft een medewerker persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap, materiaal of een auto nodig? Geen probleem. FlexiblePlus regelt het.

Heb je nog vragen?

Wij bellen je terug!

Stuur een berichtje