Kijkend naar de economie en de gezondheid kunnen wij gerust zeggen dat het een bijzonder 2020 is geweest. Ondanks deze onzekere tijden hebben wij niet stil gezeten. Flexible+ sluit zich aan bij MatchWorks. Met de overname van Flexible+ in Raalte geeft MatchWorks verder vorm aan de strategie om zich in de regio als sterke HR-dienstverlener te positioneren. Door de overname ontstaat een organisatie van 560 medewerkers. 

Flexible+
Het bedrijf werd opgericht in 2013. Vanuit de vestiging in Raalte werken vakkrachten door het hele land. Mede-oprichter Rick Spijkerboer investeert in een totaalpakket: “We betalen opleidingen en geven jaarcontracten. We zijn een bedrijf dat met partners langdurige relaties aangaat.” Spijkerboer blijft na de overname directeur van Flexible+. “Ik ben blij met de overname en de groei van mijn aandelenpakket van 33% naar 50%. Ons doel is alle ondernemingen in de groep te laten groeien en profiteren van elkaars kennis en kunde, ondersteund door een financieel gezonde organisatie”. Dat deze mogelijkheid zich voordoet is een fantastisch compliment naar iedereen die zich op welke wijze dan ook voor Flexible Plus inzet of daar in het verleden aan bijgedragen heeft.

MatchWorks
MatchWorks is in 2020 opgericht door Ronald Hilberdink en Bernhard Nanninga, en ondersteunt verschillende zelfstandige HR-merken. Hilberdink: “Wij bieden lokale ondernemers de mogelijkheid hun onderneming te verbinden aan een sterk geheel, met behoud van de eigen identiteit”.

Reageer op dit nieuws

plaats je cv