André, een FlexiblePlus medewerker van het eerste uur!

Vrijdag 21 april 2023

Een prachtige samenwerking

Gisteren was een bijzondere dag. Het was de dag waarop André en FlexiblePlus afscheid namen van elkaar. Eind 2016 werd het eerste contact gelegd tussen collega Rick Spijkerboer en André van Manen. Na een presentatie die gegeven werd in Harderwijk was er direct een klik.

André werd opgeleid tot slimme meter monteur en behaalde diverse certificaten BEI (elektra) en VIAG (gas) om zo een ouderwetse meter te mogen vervangen en eventuele storingen op te lossen. Toen het einde van dit project in zicht kwam, hebben diverse collega’s met André gesproken wat de vervolgstap zou worden. Uiteindelijk is er voor gekozen om aan de slag te gaan in de installatie van laadpalen. Eerst een korte opleiding en stageperiode om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan bij particuliere- en zakelijke klanten. Wederom een mooie periode! Helaas voor ons kreeg André de mogelijkheid om elders aan de slag te gaan in service- en onderhoudwerkzaamheden in zijn regio. Ontzettend jammer, maar zo gegund! 

afbeelding van whatsapp op    om ..

André bedankt!

6 mooie jaren zijn voorbij gevlogen en met elkaar veel mee gemaakt. André zegt hierover: “Het was een fantastische tijd! Veel opleidingen mogen volgen, vast dienstverband, auto en gereedschap keurig voor elkaar. Achter mijn geld aan gaan was daarnaast nooit nodig want dit was áltijd op tijd. Veel pluspunten, maar het allermooiste aan FlexiblePlus is de warmte en het persoonlijke contact. Ze handelen niet alleen zakelijk maar ook op gevoel. Dit loopt parallel aan elkaar.”.

Wij bedanken André voor alles en zeker voor de lekkere taart en mooie bos bloemen die we hebben mogen ontvangen als dank. Wij wensen jou het allerbeste en de koffie staat altijd klaar!

afbeelding van whatsapp op    om ..