Bedrijfsauto en gereedschap, hoe belangrijk is dat?

Vrijdag 14 juli 2023
Het totaalpakket

FlexiblePlus pakte het tien jaar geleden als uitzendorganisatie uniek aan. Als een klant personeel wilde inhuren, bood FlexiblePlus een totaalpakket. Een medewerker mét passende auto, mét noodzakelijk en onmisbaar gereedschap. “Wat dat betreft liepen we voorop”, zegt eigenaar Rick Spijkerboer. “En zo gaat het nog steeds. We krijgen van een klant een inhuurverzoek voor een bepaalde medewerker. Daar past een bepaalde bedrijfsauto bij, en we zorgen ook dat de arbeidskracht precies het juiste gereedschap mee krijgt. Kwalitatief uitstekend materiaal zelfs. Altijd. Intern hebben we een keurmeester voor het gereedschap. Zo wordt het materiaal en de auto’s continue actueel en up-to-date gehouden. En dat werkt twee kanten op. Onze medewerkers zijn blij dat ze beslagen ten ijs komen. Een schone auto mee, tankpas mee, kwaliteitsgereedschap mee, dan ga je toch leuk naar je werk.

  ios
Uitgebreid wagenpark bij FlexiblePlus

Inmiddels telt het vaste wagenpark van FlexiblePlus zo’n vijftig voertuigen. Een Peugeot Partner, een VW Caddy, een grote bus, het zit allemaal in het assortiment. “We werken landelijk, soms is een auto extra belangrijk”, aldus Rick. “Het werkt als volgt: onze klanten hebben een vraag, wij vullen het in. We huren de benodigde auto, of we schaffen er een aan als een medewerker ‘m nodig heeft voor langere tijd.” 

FlexiblePlus regelt het

Zo zorgt FlexiblePlus dat de randvoorwaarden én het personeel goed voor elkaar zijn, waardoor klanten op hun wenken worden bediend. “Onze visie: daar mag het nooit aan gelegen hebben”, aldus Rick. “Randvoorwaarden als auto en gereedschap, dat moet sowieso strak geregeld zijn. En dat zijn eigenlijk de hoofdvoorwaarden geworden van de klant. Die wil dat het werk perfect wordt uitgevoerd, dus met alle professionaliteit die daarvoor nodig is. Dus voor onze klanten geldt: vertel ons wat je nodig hebt. FlexiblePlus regelt het.”