Edemar in dienst bij Allinq

Donderdag 6 juni 2024

Vandaag heeft Sabine Edemar bezocht, want hij gaat in dienst bij onze opdrachtgever Allinq. Momenteel werkt Edemar als planner en na geruime tijd via FlexiblePlus in Harderwijk te hebben gewerkt, gaat hij in dienst bij Allinq.

Wij moesten uiteraard even de hand schudden, succes wensen en een kleine attentie geven. Maar Edemar, nu wij er toch zijn...

Vertel eens wat over jezelf!

Ik ben Edemar Holder, 36 jaar en kom uit Curaçao. Samen met mijn twee kinderen woon ik in Zwolle. Mijn hobby’s zijn sporten en leuke dingen ondernemen met mijn kinderen. In 2022 kwam ik in contact met FlexiblePlus voor deze functie en binnen enkele dagen lag mijn CV bij Allinq. Na enkele jaren in de horeca te hebben gewerkt en als verkoopadviseur, was deze stap in mijn carrière een mooie stap waar ik aan toe was.

img

Waar houd jij je zoal mee bezig op een werkdag?

Ik houd mij bezig binnen Allinq met alles wat mijn functie betreft. Als planner heb ik een veelzijdige en dynamische baan. Het contact leggen en plannen vind ik erg leuk!

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste vind ik dat het veelzijdig is en er altijd wat te doen is.

Hoe heb jij de tijd via FlexiblePlus bij Allinq ervaren?

De periode heb ik als goed ervaren om via FlexiblePlus bij Allinq te werken. Mocht het nodig zijn, dan zou ik hen zo weer weten te benaderen en daarnaast raad ik een ieder FlexiblePlus aan.

Wij bedanken Edemar voor zijn inzet en gunnen hem het allerbeste!

Kom in contact!

Ook op zoek naar een baan als planner, klantenservicemedewerker of werkvoorbereider? Wij komen graag met je in contact of laat je CV bij ons achter!

Neem contact op Open sollicitatie