Van onervaren naar overname

Vrijdag 17 maart

Asbestsaneerder Roelof

Het was 2017 toen de destijds 31 jarige Roelof met oud FlexiblePlus-collega Frank in contact kwam. Zijn wens? Asbestsaneerder worden! Via FlexiblePlus kon Roelof al snel starten in een klas om opgeleid te worden tot DAV1. Deze meerdaagse cursus was en is de eerste stap naar het worden van een professioneel Deskundig Asbestverwijderaar. De toen nog onervaren Roelof was onwetend dat hij hier veel verder in zou gaan groeien.

Na een halfjaar aan het werk, onder begeleiding van een mentor, stroomde Roelof al snel door naar DAV2. Opnieuw volgde hij een meerdaagse cursus om het certificaat te behalen tot professioneel Deskundig Asbestverwijderaar. Hier stopte het voor Roelof echter niet, want óók het DTA traject (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering) ging hij via FlexiblePlus aan.

Ondertussen is Roelof al weer jaren aan het werk als asbestsaneerder en toezichthouder. Met dit werk komt hij op allerlei locaties om klanten te voorzien van een schone én veilige (leef)omgeving. Roelof geeft aan in deze baan volledig in zijn nopjes te zijn en nog lang niet van plan te zijn te stoppen. Echter nemen wij toch afscheid van hem.

Zijn jarenlange inzet wordt namelijk beloond met een overname van de opdrachtgever. Roelof heeft een vaste aanstelling te pakken bij Reko Raalte en zal hier zijn werkzaamheden voort gaan zetten. Hoewel we Roelof zijn waardevolle inzet én gezelligheid gaan missen, willen we hem van harte feliciteren met deze mooie stap! Het gaat je goed.

Benieuwd hoe FlexiblePlus voor jou kan werken? 

 

roelofovername

Opleidingen binnen FlexiblePlus

Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende en lonende carrière als asbestsaneerder, dan is FlexiblePlus de juiste keuze voor jou. Lees verder om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen om jouw droomcarrière te realiseren. Roelof's verhaal is slechts één voorbeeld van hoe wij mensen helpen om hun doelen te bereiken. We bieden onze werknemers de mogelijkheid om professioneel opgeleid te worden, zodat ze kunnen groeien in hun carrière en de vaardigheden ontwikkelen die ze nodig hebben om uit te blinken in hun werk.

Of je nu al ervaring hebt in de asbestsaneerdersbranche of helemaal nieuw bent, wij hebben het juiste opleidingstraject voor jou. Onze ervaren mentoren begeleiden je bij elke stap van het proces, van de eerste kennismaking met de branche tot het behalen van certificeringen en het ontwikkelen van vaardigheden in de praktijk. Maar we bieden meer dan alleen een opleiding. Bij FlexiblePlus bieden we ook flexibele werktijden, een marktconform salaris en de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken en samen met ons willen bouwen aan een schone en veilige leefomgeving voor iedereen.


Dus, ben jij klaar voor een uitdaging en wil je deel uitmaken van ons team van professionele asbestsaneerders? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw droomcarrière kunnen realiseren.