Voor MKB professionals

Over ons

Wij zijn FlexiblePlus

Sterk in werk en opleiding

Aangenaam, wij zijn FlexiblePlus. We zijn een uitzendbureau, detacheerder en opleider in Raalte, Overijssel.

Bij ons staan mensen centraal. We hebben banen in verschillende sectoren en leiden mensen op. We werken met het oog voor het beste voor werkgever én werknemer. Daarom zijn de lijntjes kort en werken we servicegericht. Zo komen we snel tot het doel: het goed invullen van vacatures bij onze opdrachtgevers, zonder tijd te verliezen. 

We vinden sociale en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daarom sponsoren we lokale sportclubs in regio Raalte. 

Wij zijn FlexiblePlus. Sterk in werk en opleiding.

flexibleplus team
Sinds 2013

Januari 2013. Rick Spijkerboer tekent bij de KvK voor de overname van FlexiblePlus. En de rest is geschiedenis? Zeker niet. Dat is pas het begin!

De leus 'waar je mee omgaat, wordt je mee besmet' geldt zeker voor Rick. Hij groeide op in een ondernemersfamilie op de Veluwe. Op de lagere school wist hij al dat hij later ondernemer wilde worden. Van dichtbij zag hij dat je niet te hard moet willen gaan, dus werkte hij een aantal jaren om ervaring op te doen. Rick werkte in de telecom- en infrasector als onderaannemer voor opdrachtgevers als BAM Telecom, Schuuring en A. Hak. 

Zijn open persoonlijkheid, probleemoplossend vermogen, servicegerichte werkwijze (24/7 mentaliteit!) werden zeer gewaardeerd. Niet voor niks dat deze waarden het fundament van FlexiblePlus zijn. 

 

flexibleplus team
flexibleplus team
De + van Flexible Plus

Naast het detacheren van personeel kan een opdrachtgever ook personeel inlenen met auto en gereedschap. Daarnaast vinden wij (bij)scholing belangrijk. Er worden regelmatig opleidingen, cursussen en trainingen (voor verschillende branches) georganiseerd. Zo garanderen we een korte inwerkperiode en voldoet een werknemer aan de wettelijke richtlijnen. Natuurlijk bespreken we dat vooraf. Momenteel heeft zo’n 90% van al onze medewerkers een cursus, opleiding of certificaat via ons behaald voor de functie die ze nu uitvoeren.

FlexiblePlus organiseert ook VCA- en BHV-trainingen op (bedrijfs)locatie of bij ons op de vestiging in Raalte. Aan het einde van de dag wordt er een examen afgenomen door een erkende exameninstantie.

Ontmoet ons team

Heb je nog vragen?

Wij bellen je terug!

Stuur een berichtje