Voor MKB professionals

Lokale sponsoring

Betrokken in de regio

Als lokale speler in de regio Salland en Twente, geven we iets terug aan de maatschappij. Sociale en maatschappelijke betrokkenheid vinden we belangrijk.

Daarom sponsoren we lokale sportclubs. Daar hoeven we niks voor terug. Dat doen we gewoon. 

PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft een rijke historie. In 1904 werd in Zwolle de club PH opgericht. In 1906 EDN en in 1910 fuseerden de clubs. PEC ontstond. In 1971 kreeg de club de naam PEC Zwolle, in 1982 werd het jaar ‘82 toegevoegd. De naam FC Zwolle dateert uit het jaar 1990. Vanaf 2012 heet de club weer PEC Zwolle.

De Zwollenaren werden driemaal kampioen in de Eerste Divisie (1978, 2002, 2012) en wonnen in 2013 de KNVB Beker met een 5-1 overwinning op Ajax.

FlexiblePlus en PEC Zwolle
FlexiblePlus is trotse sponsor van PEC Zwolle en lid van de businessclub. Met ruim 500 leden biedt PEC Zwolle ondernemers een gevarieerd programma aan netwerkactiviteiten naast de zeventien thuiswedstrijden per jaar. Een mooie kans voor Flexible Plus om het lokale netwerk te onderhouden en uit te breiden. 

logo pec zwolle
S.V. Raalte

Sportvereniging Raalte is opgericht in 1937 en mag worden beschouwd als de grootste omnivereniging van deze regio. Het sportcomplex aan de Jan van Arkelstraat ligt centraal in Raalte, symbolisch voor de plek die de vereniging wil innemen: midden in de samenleving. Bij S.V. Raalte is iedereen welkom. Of je nu een toptalent bent, de gezelligheid van een teamsport zoekt of een betrokken vrijwilliger wilt zijn, er is altijd plek voor jou.

FlexiblePlus en S.V. Raalte
S.V. Raalte is meer dan alleen sporten. Dat geldt ook voor de relatie met lokale bedrijven. Dankzij hun sponsoring blijft de vereniging gezond en kunnen ze blijven investeren in de jeugd en hun toekomst. Ook kan daardoor de accommodatie goede faciliteiten blijven bieden.

S.V. Raalte maakt zich sterk om een win-win situatie te creëren voor beide partijen en te kijken waar we elkaar kunnen versterken. De vruchtbare samenwerking met FlexiblePlus is daarvan een mooi voorbeeld.

logosv
VSCO'61

VSCO’61 (Verenigde Sport Club Oosterwolde) is opgericht op 24 augustus 1961. De vereniging speelt sinds 1965 op Sportpark De Heughte, een locatie midden in de samenleving van Oosterwolde (Gld) en omliggende kernen, waarmee de vereniging zich zeer verbonden voelt. VSCO’61 heeft een sterke regionale functie met leden uit Oosterwolde, Oostendorp-Elburg, Oldebroek, Noordeinde, Kerkdorp en Kamperveen. In 2017 werd het kampioenschap in de derde klasse behaald, waardoor de vereniging na een afwezigheid van 4 jaar weer terugkeerde in de tweede klasse.

De voetbalvereniging telt circa 700 leden, die spelen in 8 seniorenteams, 1 vrouwenteam, 23 jeugdteams, waaronder 3 meidenteams en 2 zaalvoetbalteams. Per seizoen verschillen deze aantallen iets.

FlexiblePlus en VSCO'61
"Onze sportvereniging steunt volledig op leden, supporters, vrijwilligers en sponsors. Wij zijn dan ook blij met de sponsoring van Uitzendbureau FlexiblePlus uit Raalte."

vsco
Elburger SC

De Elburger Sportclub bestaat al sinds 1 april 1945. De voetbalsport werd echter al veel eerder in Elburg beoefend. Het voormalige vissersstadje was ooit zelfs twee voetbalverenigingen rijk. Naast het reeds bestaande Quick werd in de jaren dertig van de vorige eeuw een tweede club opgericht: Elburger Boys. De bestuursleden en leden van beide verengingen vonden dat er geen plaats was voor twee voetbalclubs in Elburg. Om die reden werden beide clubs gefuseerd tot Elburger Sportclub.

De Elburger Sportclub telt ongeveer 900 leden en komt uit in de 3ᵉ klasse (zaterdag). De thuiswedstrijden worden gespeeld op het Burgemeester Bode Sportpark.

FlexiblePlus en Elburger Sportclub
"Met 4 velden (waarvan 3 kunstgras), een sponsorhome en een overdekte tribune wil de voetbalvereniging graag uitbreiden voor de toekomst. Mede door de sponsoring van Flexible Plus kunnen we deze ambities faciliteren!"

elburger sc logo
SMHC Raalte

De Sallandse Mixed Hockeyclub in Raalte is een jonge vereniging, opgericht op 11 november 1972. Destijds begonnen op een gravelveld aan de Zwolsestraat bij de toenmalige LTS. Na enkele verhuizingen heeft ze haar definitieve plek gevonden op het sportpark Ramele in het buitengebied van de gemeente Raalte.

SMHC is een club met een duidelijk regionale functie. De club heeft meer dan 250 leden, deze leden wonen in Raalte-dorp en omliggende plaatsen: Haarle, Heino, Marienheem, Luttenberg, Broekland, Heeten, Diepenveen, Wijhe, Olst en Bathmen.

FlexiblePlus en SMHC Raalte
"Op dit moment zijn wij volop bezig met de verbouwing van ons clubhuis, vele vrijwilligers en sponsoren hebben ons geholpen met het realiseren van onze droom. We willen Flexible Plus bedanken voor de mooie kachel waar een ieder zich heerlijk aan kan warmen. Tevens een dankwoord voor de sportkleding die beschikbaar is gesteld aan het meisjesteam SMHC MC1."

smhc raalte
DSV '61 Doornspijk

DSV’61 (Doornspijkse Sport Vereniging) is een zaterdag amateurvereniging. De club is opgericht op 21 april 1961. Aan de rand van Doornspijk ligt het sportpark, De Haere. De vereniging heeft een belangrijk maatschappelijk doel voor Doornspijk en de regio: voetbal leuk en toegankelijk houden voor iedereen. 

Inmiddels telt de club rond de 400 leden en heeft het 20 teams in de competitie. Per seizoen kunnen deze aantallen iets verschillen.

FlexiblePlus en DSV'61
DSV’61 dankt haar bestaansrecht aan haar leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren. 

"Wij willen Uitzendbureau Flexible+ dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen en kijken uit naar een lange partnerschap!" 

dsv  logo

Heb je nog vragen?

Wij bellen je terug!

Stuur een berichtje