Voor MKB professionals

Werken bij

Word ook onderdeel van team FlexiblePlus

Kom werken als intercedent!

Zoek je een nieuwe uitdaging in recruitment en personeelsbemiddeling? FlexiblePlus biedt een unieke kans voor een getalenteerde en gemotiveerde Intercedent in ons team in Raalte. In deze rol combineer je talentwerving en klantrelaties, terwijl je bijdraagt aan ons succes in de uitzendbranche. Groei in een positie die zowel uitdagend als belonend is, met kansen voor teamcoördinatie en werkplekbezoeken. Sluit je aan bij ons team en speel een cruciale rol in onze voortdurende groei en succes!

Bekijk vacature & solliciteer nu!
werkvoorbereiding vacature werkvoorbereider

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn FlexiblePlus. We denken een stap verder en we regelen het. Net als jij. 

Ons team is lekker divers. We hebben collega’s met kennis van verschillende onderwerpen. Waar de een alles weet van flexcontracten, is de ander ervaren intercedent. Allemaal met een brede kennis van de verschillende branches. Die mix aan mensen maakt van ons een warm en hecht team. We lunchen samen, we lachen samen en we vieren successen samen. 

FlexiblePlus regelt het. Samen. Doe je mee?

Ik doe mee!
flexibleplus team
"Onze missie is om vol enthousiasme, passie en met een veelzijdig dienstaanbod onze klanten en medewerkers op een open en eerlijke manier te bedienen. Zo hopen wij met alle partijen een langdurige relatie aan te kunnen gaan."

 

Rick Spijkerboer - Eigenaar FlexiblePlus

Ontmoet alvast je nieuwe collega's

Heb je nog vragen?

Wij bellen je terug!

Stuur een berichtje