Sponsoring

BETROKKEN IN DE REGIO

pec Zwolle

PEC Zwolle heeft een rijke historie. In 1904 resp. 1906 werden in Zwolle de clubs PH en EDN opgericht. In 1910 fuseerden ze tot PEC. In 1971 kreeg de club de naam PEC Zwolle, in 1982 werd het jaar ‘82 toegevoegd. De naam FC Zwolle dateert uit het jaar 1990. Vanaf 1-7-2012 heet de club weer: PEC Zwolle.

De Zwollenaren werden drie maal kampioen in de Eerste Divisie (1978, 2002, 2012) en won in 2013 de KNVB Beker middels een 5-1 overwinning op Ajax.

De businessclub van PEC Zwolle is voor Flexible+ een mooie gelegenheid om het netwerk in de regio Zwolle uit te breiden. Met ruim 500 leden bied PEC Zwolle ondernemers een gevarieerd programma aan netwerkactiviteiten naast de zeventien thuis wedstrijden per jaar. Flexible+ is er trots op zich sponsor en businessclub lid te mogen noemen van deze club.

s.v. raalte

Sportvereniging Raalte is opgericht in 1937 en mag worden beschouwd als de grootste omnivereniging van deze regio. Het sportcomplex aan de Jan van Arkelstraat bevindt zich op een centrale locatie in Raalte en deze plek is ook symbolisch voor de plek die zij wil innemen, namelijk midden in de samenleving! Of je nu een toptalent bent, de gezelligheid van een teamsport zoekt of een betrokken vrijwilliger wilt zijn; bij S.V. Raalte heet men iedereen van harte welkom!

S.V. Raalte is meer dan alleen sporten!

Dat geldt ook voor haar relatie met haar sponsoren. Zij zijn bijzonder waardevol om de vereniging gezond te houden en te kunnen blijven investeren in met name de jeugd en haar toekomst en de accommodatie om goede faciliteiten te blijven bieden.

S.V. Raalte maakt zich sterk om een win-win situatie te creëren voor beide partijen en te kijken waar we elkaar kunnen versterken. De vruchtbare samenwerking met Flexible+ is daarvan een mooi voorbeeld.

v.s.c.o.'61

VSCO’61 (Verenigde Sport Club Oosterwolde) is opgericht op 24 augustus 1961. De vereniging speelt sinds 1965 op Sportpark De Heughte, een locatie midden in de samenleving van Oosterwolde (Gld) en omliggende kernen, waarmee de vereniging zich zeer verbonden voelt. VSCO’61 heeft een sterke regionale functie met leden uit Oosterwolde, Oostendorp-Elburg, Oldebroek, Noordeinde, Kerkdorp en Kamperveen. In 2017 werd het kampioenschap in de derde klasse behaald, waardoor de vereniging na een afwezigheid van 4 jaar weer terugkeerde in de tweede klasse.

De voetbalvereniging telt circa 700 leden, die spelen in 8 seniorenteams, 1 vrouwenteam, 23 jeugdteams, waaronder 3 meidenteams en 2 zaalvoetbalteams. Per seizoen verschillen deze aantallen iets.

Onze sportvereniging steunt volledig op leden, supporters, vrijwilligers en sponsors. Wij zijn dan ook blij met de sponsoring van Uitzendbureau Flexible+ uit Raalte.

smhc raalte

De Sallandse Mixed Hockeyclub in Raalte is een jonge vereniging, opgericht op 11 november 1972. Destijds begonnen op een gravelveld aan de Zwolsestraat bij de toenmalige LTS. Na enkele verhuizingen heeft ze haar definitieve plek gevonden op het sportpark Ramele in het buitengebied van de gemeente Raalte.

SMHC is een club met een duidelijk regionale functie. De club heeft meer dan 250 leden, deze leden wonen in Raalte-dorp en omliggende plaatsen: Haarle, Heino, Marienheem, Luttenberg, Broekland, Heeten, Diepenveen, Wijhe, Olst en Bathmen.

Op dit moment zijn wij volop bezig met de verbouwing van ons clubhuis, vele vrijwilligers en sponsoren hebben ons geholpen met het realiseren van onze droom. We willen Flexible+ bedanken voor de mooie kachel waar een ieder zich heerlijk aan kan warmen. Tevens een dankwoord voor de sportkleding die beschikbaar is gesteld aan het meisjesteam SMHC MC1.

wijhe '92

De sportvereniging Wijhe’92 is een sprankelende vereniging waar gevoetbald en gehandbald wordt. Na de fusie in 1992 tussen voetbalverenigingen vv Wijhe en IJsselboys en later met handbalvereniging IJsselstars, heeft de vereniging zich sterk ontwikkeld. De vereniging heeft ca. 1200 leden.

Op het sportpark aan de Zandhuisweg te Wijhe wordt er gevoetbald en gehandbald (op het veld). Het kunstgrashoofdveld heeft een zittribune voor ca. 200 personen. Zaalhandbal wordt gespeeld in de naastliggende sporthal De Lange Slag.

Wijhe’92 is een vereniging met veel vrijwilligers. Die zijn actief van beheer van het sportpark tot het ontvangen van teams op de speeldagen, van kantinebeheer tot natuurlijk het trainen en scheidsrechteren. Nagenoeg alle trainers zijn gediplomeerd.

Naast de sportprestatie staat plezier in sport hoog in het vaandel. Dit wordt vormgegeven met SAAMPIES: Samen Alles Aanpakken Met Plezier In Elkaar(s) Spelvreugde. Wijhe’92 is sterk geworteld in de Wijhese samenleving en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid getuige de G-Sport.

Wil je meer van Wijhe’92 weten kijk dan op www.wijhe92.nl

plaats je cv