FLEXIBLE+, STERK IN WERK & OPLEIDING UIT RAALTE

Van dienstverlener in de regio’s Zwolle, Deventer, Arnhem, Apeldoorn tot een landelijk opererend bedrijf.

Uitzendbedrijf en detacheerder Flexible+ uit Raalte in Overijssel is opgericht in 2013. Het uitzendbureau met de plus (+) heeft sindsdien flink aan de weg getimmerd. Het is uitgegroeid tot een organisatie met een divers personeelsbestand met betrouwbare opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren zoals de bouw, techniek, transport en telecom. Mede dankzij deze groei zijn we begin 2018 verhuisd naar een nieuw pand. Bij Flexible+ staan zowel werkgever als medewerker centraal. Onze werkwijze is servicegericht en onze lijntjes zijn kort. We werken graag snel naar ons doel: namelijk het snel en goed invullen van vacatures bij onze opdrachtgever en hierbij geen tijd verloren laten gaan.

De ‘plus’ houdt meer in. Met het detacheren van personeel kan een opdrachtgever ook personeel inlenen met auto en gereedschap. Daarnaast vinden wij (bij)scholing belangrijk. Er worden regelmatig opleidingen, cursussen en trainingen (voor verschillende branches) georganiseerd. Dit is om een korte inwerkperiode te garanderen en te voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Uiteraard bespreken wij dit met werkgever en medewerker. Momenteel heeft zo’n 90% van al onze medewerkers een cursus, opleiding of certificaat via ons behaald voor de functie die ze nu uitvoeren.

Naast het opleiden van personeel in diverse sectoren geven we sinds kort ook VCA en BHV trainingen op (bedrijfs)locatie of bij ons op de vestiging in Raalte. Aan het einde van de dag wordt er een examen afgenomen door een erkende exameninstantie.

Door de sociale en maatschappelijke betrokkenheid is Flexible+ geen standaard uitzendbureau en zo willen we ook niet bekend staan. Persoonlijk contact, denken in oplossingen en in dienst van de medewerkers zaken goed regelen. Dat is waar we voor staan en ook willen blijven staan ondanks de groei.

TEAM FLEXIBLE +


Rick Spijkerboer

Rick Spijkerboer

Directeur

rick@flexibleplus.nl

Frank Lenferink

Frank Lenferink

Operationeel leidinggevende

frank@flexibleplus.nl

Lynn van der Sluis

Lynn van der Sluis

Financieel en Wagenpark

lynn@flexibleplus.nl

Stephanie Laconi

Stephanie Laconi

Accountmanager

stephanie@flexibleplus.nl

Thomas Jansen

Thomas Jansen

Binnendienst medewerker

thomas@flexibleplus.nl

ERKENNINGEN EN CERTIFICATEN

Certificaat NEN

NEN – Flexible+ is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit door de Stichting van Normering & Arbeid afgegeven betrouwbaarheidskeurmerk houdt in dat Flexible+ haar personeels – en salarisadministratie op orde heeft, op tijd haar loonheffingen en/of omzetbelasting afdraagt aan de Belastingdienst en dat haar medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Erkenning NBBU

NBBU – Flexible+ is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de brancheorganisatie voor uitzendondernemingen. Een NBBU-onderneming kent zijn regionale markt, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en werkt volgens de laatste wettelijke richtlijnen.

Logo VCU

VCU – VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

Erkenningen Leerbedrijf SBB

SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft als doel om studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan te geven. Flexible+ is aangesloten bij SBB om studenten op te leiden en te begeleiden richting een baan voor de toekomst.

VACATURE ALERT

ONTVANG REALTIME DE NIEUWSTE VACATURES.

CONTACT

KLIPPERWEG 14
8102 HR RAALTE
NEDERLAND

+ 31 (0) 88 3103 199
INFO@FLEXIBLEPLUS.NL
WWW.FLEXIBLEPLUS.NL