UITZENDBUREAU FLEXIBLE+ UIT RAALTE

Van dienstverlener in de regio’s Zwolle, Deventer, Arnhem, Apeldoorn tot een landelijk opererend uitzendbedrijf.

Uitzendbedrijf Flexible+ uit Raalte in Overijssel is opgericht in 2013. Het uitzendbureau met de plus (+) heeft sindsdien flink aan de weg getimmerd. Het is uitgegroeid tot een organisatie met een divers personeelsbestand met betrouwbare opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Bij Flexible+ staat zowel werkgever als werknemer centraal. Onze werkwijze is servicegericht en onze lijntjes zijn kort. We werken graag snel naar ons doel: namelijk het snel invullen van vacatures bij onze opdrachtgever en hierbij geen tijd verloren laten gaan.

Wij communiceren met zowel opdrachtgever als medewerker. Beide zijn immers onze klant! Ook in de avonduren en weekenden zijn wij bereikbaar voor direct contact met een ervaren collega.

De ‘plus’ houdt meer in. Met het uitzenden van personeel kan een bedrijf ook eventueel gereedschap gebruiken dat nodig is voor het werk. Ook vinden wij scholing belangrijk. Er worden regelmatig opleidingen en trainingen (voor verschillende branches) georganiseerd. Dit is om een korte inwerkperiode te garanderen en te voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Uiteraard bespreken wij dit met werkgever en medewerker.

Flexible+ is de vraagbaak voor wet- en regelgeving. Dit met betrekking tot personeelsbeleid, uitzenden en detacheren. Een adviserende en ondersteunende rol zien wij hierbij als onze kerntaak. Wanneer ontmoeten wij elkaar?

TEAM FLEXIBLE +


Rick Spijkerboer

Rick Spijkerboer

Directeur

rick@flexibleplus.nl

Frank Lenferink

Frank Lenferink

Operationeel leidinggevende

frank@flexibleplus.nl

Lynn van der Sluis

Lynn van der Sluis

Financieel en Wagenpark

lynn@flexibleplus.nl

Stephanie Laconi

Stephanie Laconi

Accountmanager

stephanie@flexibleplus.nl

Thomas Jansen

Thomas Jansen

Binnendienst medewerker

thomas@flexibleplus.nl

ERKENNINGEN EN CERTIFICATEN

Certificaat NEN

NEN – Flexible+ is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit door de Stichting van Normering & Arbeid afgegeven betrouwbaarheidskeurmerk houdt in dat Flexible+ haar personeels – en salarisadministratie op orde heeft, op tijd haar loonheffingen en/of omzetbelasting afdraagt aan de Belastingdienst en dat haar medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Erkenning NBBU

NBBU – Flexible+ is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de brancheorganisatie voor uitzendondernemingen. Een NBBU-onderneming kent zijn regionale markt, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en werkt volgens de laatste wettelijke richtlijnen.

Certificaat VCU

VCU – VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

Erkenningen Leerbedrijf SBB

SBB – Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft als doel om studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan te geven. Flexible+ is aangesloten bij SBB om studenten op te leiden en te begeleiden richting een baan voor de toekomst.

VACATURE ALERT

ONTVANG REALTIME DE NIEUWSTE VACATURES.

CONTACT

KLIPPERWEG 14
8102 HR RAALTE
NEDERLAND

+ 31 (0) 88 3103 199
INFO@FLEXIBLEPLUS.NL
WWW.FLEXIBLEPLUS.NL