Vacature Recruiter

Functieomschrijving

Op zoek naar een baan waar je alle energie in kwijt kunt en waar geen dag hetzelfde is?
Wij zoeken binnen ons Flexible Plus team een enthousiaste en gedreven collega die er energie van krijgt mensen aan een baan te helpen. Bij ons zijn we met elkaar verantwoordelijk voor het gehele proces (van werving tot plaatsing en klantbeheer). Flexible Plus krijgt meer en meer opdrachten uit diverse branches en we zijn bekend als specialist binnen de telecom, energie en asbest sector.

Wat ga je doen?

Je dag start met “Goedemorgen collega’s!”. Je bedenkt en voert uit als het gaat om werving van personeel, plant gesprekken en luistert naar de verhalen van kandidaten en opdrachtgevers. Je krijgt de vrijheid om met jouw kandidaten en onze opdrachtgevers een relatie op te bouwen, om je een idee te geven; sommige mensen werken jarenlang voor ons en klanten van het eerste uur zijn er allemaal nog. Da’s de verdienste van een goed team, zo zien wij dat. Je communiceert met de medewerkers en opdrachtgevers over de voortgang en bezoekt regelmatig de werkplek. Daarnaast zorg je er met het team voor dat de medewerkers alle tools en middelen hebben om de werkzaamheden uit te voeren. We detacheren namelijk niet alleen de kandidaat maar regelen eventueel ook gereedschappen en een werkauto.

Ben jij creatief en gedreven om samen met ons de concurrentie steeds opnieuw voor te blijven?

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Welke eigenschappen heb je wanneer je bij flexible plus werkt?

Wat bieden wij jou?

Bedrijfsprofiel

Over ons
Werken bij Flexible+ betekent werken in een team. Wij kenmerken ons door een open bedrijfscultuur met korte lijnen. Jij, als collega, staat voor ons centraal! Daarnaast blinken wij uit in het bij elkaar brengen van medewerkers en onze opdrachtgevers. Momenteel zijn er 6 mensen actief op kantoor en hebben we 120 gedetacheerde collega’s. De groei en het huidige succes is ontstaan door ons enthousiasme en het nét wat extra doen.

Wij vinden onszelf: Persoonlijk, Collegiaal , Flexibel, Bevlogen en Enthousiast. Vertel jij ons of jij dit ook zo ervaart?

Solliciteer en je ontvangt op korte termijn een reactie.

Contactpersoon:

Rick Spijkerboer

Sollicitatieformulier

plaats je cv