Uitzendbureau Raalte

FlexiblePlus voor regio Raalte

Hét uitzendbureau dat altijd dichtbij is


Ben je op zoek naar werk dat perfect bij jou past, zowel lokaal als landelijk? Dan ben je bij FlexiblePlus in Raalte aan het juiste adres! We werken samen met landelijke opdrachtgevers en hebben ook een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in de regio Raalte.

Wij zijn een uitzendbureau met sterke lokale betrokkenheid en hechten veel waarde aan onze fysieke vestiging. Dit stelt ons in staat om mensen nog beter te ondersteunen bij het vinden van de perfecte baan en werkgever. We zijn altijd dichtbij onze kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers. Hierdoor bieden wij jou de kans om aan de slag te gaan bij de mooiste opdrachtgevers in de regio.

Onze vestiging in Raalte is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Als je zeker wilt weten dat jouw contactpersoon beschikbaar is, kun je ons vooraf even bellen op het volgende telefoonnummer:  + 31 (0) 85 0814 870.

  • Klipperweg 14 8102 HR Raalte | Overijssel
  • 085 0814 870
  • info@flexibleplus.nl
Onze vakgebieden

Wij zijn het uitzendbureau in Raalte en omgeving op de sectoren industrie, logistiek, techniek, telecom, kantoor, bouw en schoonmaak. Wij kennen deze vakgebieden als geen ander en wij willen jou helpen bij het het vinden van de perfecte baan en werkgever. Wij werken voor de mooiste opdrachtgevers uit de regio en hebben de connecties om jou te helpen in de zoektocht naar de juiste werkgever en baan. 

Bekijk alle vakgebieden

Onze flexconsultants in Raalte

Jouw partner voor werk in de regio Raalte!


Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte baan? Of ben je als werkgever op zoek naar flexibele vakkrachten die jouw team kunnen versterken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via met onze flexconsultants.

Onze toegewijde collega's van FlexiblePlus Uitzendbureau in Raalte helpen je graag verder. "Bij ons staat direct en persoonlijk contact hoog in het vaandel. We vinden het niet meer dan normaal."

Contact opnemen

Hulp bij het zoeken van een baan? Vul het formulier in, dan nemen wij binnen een werkdag contact met jou op. Net zo makkelijk.

  • Klipperweg 14 8102 HR Raalte | Overijssel
  • 085 0814 870
  • info@flexibleplus.nl

Vacatures in regio Raalte

Servicemonteur elektro

Raalte
2500 - 3500 per maand
Fulltime
MBO

Uitvoerder civiel FttX

Delft
3000 - 4000 per maand
Fulltime
MBO

Asbestsaneerder in opleiding

Heerde
2800 - 2900 per maand
Fulltime
Geen opleiding

Markeringsspecialist

Raalte
2350 - 3000 per maand
Fulltime
Geen opleiding

Inhome monteur met betaalde opleiding

Assen
2300 - 2500 per maand
Fulltime
Geen opleiding
Bekijk alle vacatures in regio Raalte e.o.

Andere vestigingsplaatsen

Op zoek naar meer informatie over onze diensten in de regio Hattem? Geen probleem! Je kunt terecht bij onze vestiging in Hattem voor gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben in deze specifieke omgeving. Of je nu op zoek bent naar werk of als werkgever onze ondersteuning nodig hebt, we hebben lokale expertise om je verder te helpen.

Stuur een berichtje